I/O-modul kjører fra -40-70 C, også for Ex-sone 2

Det er solid sak som takler sjokk (50 g) og vibrasjoner (5 g).

Robust og distribuert I/O: National Instruments CompactDAQ-9188XT tåler sjokk, vibrasjon, ekstreme temperaturer og kan stå i Ex sone 2.
Robust og distribuert I/O: National Instruments CompactDAQ-9188XT tåler sjokk, vibrasjon, ekstreme temperaturer og kan stå i Ex sone 2. Bilde: Automatisering
28. okt. 2013 - 15:15

Doug Farrell i selskapet forteller at I/O-modulen benytter samme chassis og I/O-kort som selskapets nye kontroller, CompactRIO-9068.

Les også: Labview-brukere kan nå kjøre Linux RT (sanntidsversjonen)

Elektronisk vaktbikkje

Det er over 70 ulike I/O- og kommunikasjonskort som spiller sammen med den nye I/O-modulen, og det er plass til åtte stykker i chassiset.

- CompactDAQ-9188XT håndterer opptil 256 signaler fra elektriske, fysiske, mekaniske eller akustiske sensorer, sier han.

Farrell trekker fram at nykommeren er utstyrt med elektronisk vakthund (watchdog timer). Vakthunden kan konfigureres individuelt for hver utgangskanal, og gå til sikker posisjon dersom kontakten med moderskipet blir brutt.

Doug Farrell hos National Instruments viser fram den robuste I/O-modulen som kan 70 forskjellige I/O- og kommunikasjonskort.
Doug Farrell hos National Instruments viser fram den robuste I/O-modulen som kan 70 forskjellige I/O- og kommunikasjonskort. Automatisering
 

Les også: National Instruments samler brukerne til NIDays i Drammen 5. november

Klokkesynkronisering

Den kontakten har Gigabit Ethernet fått ansvaret for, og Farrell legger til at de jobber med protokoller med bedre sanntidsegenskaper. Han forteller også at selskapet har implementert en ny klokkesynkroniseringsløsning for alle modulene som koples i et nettverk.

Les også: National Oilwell Varco i Norge vant global automatiseringspris

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.