JULEKALENDER 2019

I julekalenderens fjerde luke kan du vinne markedets mest innovative hårføner

Nye premier i TUs julekalender hver dag.

4. des. 2019 - 05:15

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Supersonic™-hårføneren fra Dyson har en hurtig og fokusert luftstrøm. Den er laget for å ligge godt i hånden, og gjennom noen enkle knapper reguleres temperaturen for å beskytte håret fra varmeskader. 

En del tradisjonelle hårfønere kan nå ekstreme temperaturer, spesielt når de holdes nærme hodet, og dette kan føre til varmeskader på håret. Dyson Supersonic™ regulerer temperaturen med et intelligent varmekontrollsystem. En føler av glassperler måler luften som blåses ut av hårføneren 20 ganger per sekund og rapporterer dataene til en mikroprosessor som dermed justerer de patenterte doble varmeelementene.

Dyson Supersonic™ har fire forskjellige varmeinnstillinger, tre forskjellige luftstrøminnstillinger og én kaldluftsinnstilling. I tillegg har Dysons ingeniører utviklet flere spesiallagde magnetiske munnstykker for kontrollering av luftstrømmen slik at du får en rekke forskjellige stylingmuligheter.

Les mer om Dyson Supersonic hos Dyson!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.