JULEKALENDER 2017

I dagens kalenderluke ligger det et par øreplugger til Iphone og Ipad

I luke 29 ligger det øreplugger fra Libratone.
I luke 29 ligger det øreplugger fra Libratone.
29. des. 2017 - 00:01

Det er desember, det er juletid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

Det er fortsatt fine premier igjen i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag til og med nyttårsaften for å prøve lykken.

I denne luken ligger øreproppene Libratone Q Adapt In-Ear i fargen stormy black. De har en justerbar støyreduksjonsteknologi, der brukeren kan tilpasse lyden etter omgivelsene. Øreproppene er spesielt designet for iPhone og iPad med Lightning-kontakt, og har en kontrollenhet på ledningen. Premien har en verdi på 1800 kroner.

Les mer om hodetelefonene her.

I tillegg får vinneren en sporingsenhet fra Tile Pro Series, som hjelper deg med å finne utstyr du har mistet. En app benytter telefonens GPS til å lokalisere for eksempel nøkkelknippet på et kart. Premien har en verdi på 379 kroner.

Les mer om Tile Pro Sport her.

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene og legge igjen navn, telefonnummer og adresse.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag - vinneren blir trukket tirsdag 2. januar.

Retningslinjene for TUs julekalender finner du her.

Vi trekker én vinner hver dag frem til nyttårsaften.

Lykke til!

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.