JULEKALENDER 2017

I dag kan to lesere vinne hver sin kaffemaskin

TUs julekalender varer hele desember.

I dag ligger det en Nespresso-maskin i TUs julekalender.
I dag ligger det en Nespresso-maskin i TUs julekalender.
19. des. 2017 - 00:01

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag for å prøve lykken.

Lattissima One er en kaffemaskin med flere integrerte funksjoner som gjør at du kan tilberede tradisjonell sort kaffe med Nespresso kaffekapsler, og i tillegg bruke melkeskummer-systemet for å lage cappuccino, latte macchiato eller andre kaffedrikker med melk. Les mer om kaffemaskinen her.

Premien har en verdi av 2499,-

I tillegg får vinneren en sporingsenhet fra Tile Pro Series, som hjelper deg med å finne utstyr du har mistet. En app benytter telefonens GPS til å lokalisere for eksempel nøkkelknippet på et kart. Premien har en verdi på 379 kroner.

Les mer om Tile Pro Sport her.

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene og legge igjen navn, telefonnummer og adresse.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag - vinneren blir trukket tirsdag 2. januar.

Retningslinjene for TUs julekalender finner du her.

Vi trekker én vinner hver dag frem til nyttårsaften.

Lykke til!

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.