JULEKALENDER 2019

I dag kan du vinne en praktisk fotoprinter for de beste julebildene dine – med fotopapir

2. des. 2019 - 00:01

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Canon Zoemini er det perfekte tilbehøret for alle som vil skrive ut og dele spesielle øyeblikk med familie og venner med det samme. Zoemini inspirerer til kreativitet gjennom en rekke spennende filtre, rammer og AR-effekter i Canons Mini Print-app.

Du skriver enkelt ut bilder med selvklebende bakside som du kan bruke til å sette ditt personlige preg på alt fra bærbare pc-er, mobildeksler, bager og speil til soveromsveggen. Du kan også dekorere skolesekken med en fotocollage av venner, familie, kjæledyr eller forseggjorte selfier.

Les mer om Canon Zoemini her!

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.