ARKIVNYHETER

Hyggelig priser på tunnelutrustning

I forbindelse med rehabiliteringen av Festningstunnelen skal alle skilt skiftes ut. Skiltet i taket på bildet skal erstattes med et LED-skilt. Siemens ligger godt an til å sikre seg jobben.
I forbindelse med rehabiliteringen av Festningstunnelen skal alle skilt skiftes ut. Skiltet i taket på bildet skal erstattes med et LED-skilt. Siemens ligger godt an til å sikre seg jobben. Bilde: Anders Haakonsen)
28. apr. 2008 - 10:21

Leveransen gjelder utstyr til videoovervåkning og hendelsesdetektering i Festningstunnelen og Bjørvikatunnelen. Den som får jobben skal levere og montere 173 videokameraer, 65 fibermodem og 44 km fiberkabel.

Det var Teksal som ga det laveste anbudet. Nærmest følger Aventi med 12,009 mill. og Siemens med 12,799 mill. Ytterligere tre leverandører ga pris.

Det har også vært anbudsåpning for leveranse og montasje av LED-skilt og kjørefeltsignaler i de to tunnelene. Det laveste anbudet, som ble gitt av Siemens, er på 7 millioner kroner. Det er helt i overensstemmelse med Vegvesenets overslag.

På dette oppdraget ble det også gitt seks anbud. De to som lå nærmest Siemens var ScandiSign (7,519 mill.) og Euroskilt (8,435 mill.)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.