NYHETSBREV

Hydal Aluminium Profiler implementer MES på pressverket på Raufoss

Systemet skal ta hånd om overordnet styring av hele produksjonen av aluminiumprofiler.

Hydal Aluminium Profiler på Raufoss går for MES som støtter alle stadier, fra planlegging til håndtering av råvarer gjennom hele produksjonsprosessen, og frem til ferdigvarene er levert.
Hydal Aluminium Profiler på Raufoss går for MES som støtter alle stadier, fra planlegging til håndtering av råvarer gjennom hele produksjonsprosessen, og frem til ferdigvarene er levert.
29. apr. 2014 - 00:13

Goodtech skal levere prosjektet, som skal ferdigstilles i desember 2014.

Les: Hydro Aluminium Profilers nye energistyringssystem er god butikk for både lommebok og miljøet

Integrasjon med forretningssystemet

MES-løsningen støtter alle stadier, fra planlegging til håndtering av råvarer gjennom hele produksjonsprosessen, og frem til ferdigvarene er levert. Det blir bindeleddet mellom produksjon og økonomi, og integreres direkte med Enterprise Resource Planning (ERP) og produksjonslinjene.

Systemet vil blant annet benyttes til presentasjon av Key Performance Indicators (KPI-er), planlegging, ordrehåndtering, sporing, resept- og parameterhåndtering, verktøyhåndtering og rapportering av historiske/analytiske data.

Les: Magnesiumen på Herøya spiller igjen, med langt høyere automatiseringsgrad

Forretningskritisk

Per Arne Ringvold, administrerende direktør ved Hydal Aluminium Profiler, sier de har valgt Goodtech som leverandør av det forretningskritiske systemet på grunn av kompetanse og de tilbudte løsningene.

- Vi har store forventninger til gjennomføring av prosjektet, sier han.

Les: Goodtech skal levere 300 automatiseringsskap og like mange elektroskap for styring av elektrolyseceller til Hydro Karmøy

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.