T2

Hvor er jeg?

Odd R. Valmot
10. nov. 2004 - 08:01


eTrex Legend C er fargeversjonen av Garmins lommebaserte salgssuksess som kan hjelpe deg med geografien, enten du skal finne frem i en storby, orientere deg tilbake til hytta om natten eller sjekke hvor elgen går.

I tillegg til å inneholde en GPS-mottaker, har den 150 gram og mobiltelefonstore enheten, en overraskende god fargeskjerm.

Her kan du følge med på alt fra kart over hvor du er, til kompassroser, hastighetsmålinger, høydemålinger, tid til du kommer frem i den farten du holder og annen essensiell informasjon som du knapt kan tenke deg å leve foruten når du først har skaffet deg en slik.

Tidligere hadde ikke slike GPS-mottakere kart. Denne har 24 MB lagringskapasitet og kartene kjøper du og overfører fra PC. Med egne bykart kan du bruke den som en ruteplanlegger f. eks. når du kjører bil i en by eller med sjøkart om bord i en båt.

På tross av fargeskjermen holder de to AA-batteriene i opptil 36 timer, men det avhenger selvfølgelig av hvor mye du bruker sidebelysningen.

Trenger du en personlig stifinner, for ikke å snakke om en ny hobby, så er dette et godt valg til 3990 inkl. moms. Importør er Belanor.

Les mer om: