BÆREKRAFT

Hvem i bedriften bør jobbe med bærekraft?

Bærekraftfeltet er i utvikling. Gamle sannheter må avlæres. Og bærekraft kan ikke lenger være en enkeltpersons ansvar. Samtidig er ryktene om bærekraftsjefens død sterkt overdrevet!

I stedet for å stille spørsmålet «Er bærekraftsjefens tid forbi?», kanskje vi bør spørre «Hvordan kan vi sørge for at bærekraft er integrert i alle aspekter av vår virksomhet?», skriver denne ukas TU-spaltister.
I stedet for å stille spørsmålet «Er bærekraftsjefens tid forbi?», kanskje vi bør spørre «Hvordan kan vi sørge for at bærekraft er integrert i alle aspekter av vår virksomhet?», skriver denne ukas TU-spaltister. Illustrasjonsfoto: Colourbox

Det heter seg at man lærer så lenge man har elever. Vårt læringspotensial bør derfor være stort, siden vi er velsignet med handelshøyskolestudenter fra hele verden som setter oss på prøve hver eneste dag. I tillegg møter vi stadig folk som peprer oss med spørsmål vi ofte skulle ønske at vi hadde enda bedre svar på. Og i et relativt nytt og raskt voksende fagområde som bærekraftig business jo er, krever det at man stadig utfordrer etablerte sannheter.