NORGES BESTE KONTORLOKALE 2020

Hvem har Norges beste kontorlokale? Nominer din arbeidsplass

Bli med i kåringen.

I IBMs nye kontorlokale i Oslo har de bygget en innedørs hage der ansatte kan ha møter, men også samles i sosiale sammenhenger.
I IBMs nye kontorlokale i Oslo har de bygget en innedørs hage der ansatte kan ha møter, men også samles i sosiale sammenhenger. Foto: Eirik Helland Urke
26. feb. 2020 - 05:01

For kaldt, for varmt, for dårlig luft, for bråkete, for mørkt, for lyst, for trangt, for stort, for få møterom, for få stillerom...

Hørt fra ansatte rundt lunsjbordene i mange av de 38.875 kontor- og forretningsbyggene i Norge som SSB har registrert per januar 2020.

Men det finnes også mange ansatte der ute som ikke har mye å klage på. De flytter inn i nye eller rehabilterte kontorbygg, stappfulle av smartteknologi. Bølgen av proptech-løsninger har skyldt over landet det siste året, løsninger som sørger for at temperaturen er akkurat passe og at CO2-nivået i fulle møterom holdes på et akseptabelt nivå. Energieffektive lamper der lysnivåene trigges både av bevegelse i lokalet og været utenfor, hjelper de ansatte å følge sin naturlige døgnrytme.

God stemning oppnås gjennom kule og freshe sosiale soner. Kanskje har bygget et eget treningsrom og sykkelverksted? De ansatte oppfordres til å samarbeid i åpne kontorlandskap, men får også tilgang til stille soner der det skal være lett å konsentrere seg.

Oddbjørn Samuelsen, leder for Repvåg Kraftlag, i høstlig fjellandskap.
Les også

Vindkraftaktør om «steinørken»-utspill: – Ufint og viser null respekt

Nominer din arbeidsplass

Er du en av de heldige som smiler hver gang du går inn døren til kontoret, fordi lokalet du jobber i er fantastisk?

Da kan du nominere arbeidsplassen din til Karriere360s og Teknisk Ukeblad Medias store kåring «Norges beste kontorlokale 2020».

Send inn beskrivelse, bilder, video eller annen dokumentasjon som forklarer hvorfor akkurat din arbeidsplass fortjener å vinne til redaksjonen@karriere360.no innen 1. juni 2020. Merk e-posten med «Norges beste kontorlokale». 

Vinneren blir annonsert under TU Events rekrutteringskonferanse, som arrangeres til høsten.

Kjedelig møte? Hos IBM i Oslo kan du huske hvis møteplageren blir for søvndyssende. <i>Foto:  Eirik Helland Urke</i>
Kjedelig møte? Hos IBM i Oslo kan du huske hvis møteplageren blir for søvndyssende. Foto:  Eirik Helland Urke

Vi besøker ditt kontor

Av de nominerte vil vi plukke ut noen utvalgte som vi besøker og lager «hjemme hos»-reportasje. Bilder fra kontorene vil stilles ut på rekrutteringskonferansen.

Til å kåre vinneren setter vi sammen en jury med eksperter fra ulike fagområder, innen arkitektur, byggeteknikk og arbeidsmiljø. De vil se på følgende kriterier:

  • Inneklima
  • Design
  • Sosiale forhold (psykososiale og helsemessige)
  • Teknologiske løsninger

Men det er ikke bare fagfolk som får bestemme. En tredjedel av vurderingen vil være basert på publikumsstemmer, gjennom en avstemning som vi legger ut på våre sider i forkant av kåringen.

Bli med!

IBMs kontorlokale i Oslo har sykkelverksted i kjelleren. <i>Foto:  Eirik Helland Urke</i>
IBMs kontorlokale i Oslo har sykkelverksted i kjelleren. Foto:  Eirik Helland Urke
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.