DATATELE

Hva synes du om nye TU.no?

Trond Heggelund
24. jan. 2007 - 14:24

Visste du at:

  • Teknisk Ukeblad var den tredje mediebedriften i Norge som fikk egne nettsider i 1995?
  • TU.no er Norges største fagblad på nett?
  • Vi har over 20.000 unike brukere hver uke?

- Vårt mål om å lage en lysere side og som er enkel å finne fram i, har lykkes. Alle tilbakemeldinger fra lesere så langt er at de er svært fornøyd med den enkle og rene designen, sier nettredaktør Tore Stensvold.

Den forrige versjonen har vært aktiv siden november 2005.

Omprioritering

- Forrige designomlegging viste seg ikke å oppnå ønsket effekt med tanke på lesbarhet og brukervennlighet. Dette har vi nå gjort noe med, og har forenklet nettsiden betydelig. Vi har dessuten prioritert innholdet på en helt annen og ny måte i forhold til den gamle versjonen, sier internettutvikler Asbjørn Goa.

Asbjørn Goa har eksempelvis tidligere laget webkameraløsningen der du kan følge byggingen av nye Major.

Lettere å finne fram

TU.no har fra i dag av mer fokus på hovedbransjene: Data-tele, Bygg-anlegg, Energi-kraft, Offshore og Industri samt Karrierestoff.

Dersom du er hekta på forbrukerteknologi, har vi selvfølgelig en egen seksjon om det.

- Det er nå lettere å finne fram til den bransjen som interesserer deg som leser. Vi får fram flere nyheter på første side, og de er merket med hvilken bransje de hører hjemme i, kommenterer nettredaktør Tore Stensvold.

Flere ansatte

Teknisk Ukeblad har i forbindelse med omleggingen også ansatt flere nye journalister som skal fôre deg med de siste teknologinyhetene hver dag. Om kort tid vil derfor nettredaksjonen til Teknisk Ukeblad bli doblet.

I tillegg vil selvsagt alle journalistene som skriver for papirutgaven av Teknisk Ukeblad også levere nyhetssaker til TU.no.

Stensvold sier at du vil merke at det nå vil bli mer ”trøkk” på dette nettstedet enn tidligere.

Hjelp oss å bli bedre!

Teknisk Ukeblad har sattt i gang en leserundersøkelse for å få greie på om du liker omleggingen av TU.no og ber om dine synspunkter på hva som kan bli bedre. Vi tar i mot både ris og ros.

Dersom du svarer, er du selvfølgelig med i trekningen av en Samsung X830 - som er en flott krysning av en Mp3-spiller og mobiltelefon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.