NETTARKIV

Hva skjer

STORINNRYKK: Snart er det på nytt klart for storinnrykk på Bygg Reis Deg.  Forrige gang, i 2005, kom det over 61 000 besøkende.
STORINNRYKK: Snart er det på nytt klart for storinnrykk på Bygg Reis Deg. Forrige gang, i 2005, kom det over 61 000 besøkende. Bilde: Joachim Seehusen
Joachim Seehusen
30. aug. 2007 - 16:31

Kalender

SEPTEMBER

16.-19. International Conference on Sustainability in the Cement and Concrete Industry, Radisson SAS Lillehammer Hotel. Konferansen foregår på engelsk. Det er allerede over 100 påmeldte fra 18 land. Konferansen har plass til 200 deltakere.

18.-23. Messen Bygg Reis Deg på Norges Varemess på Lillestrøm

25.-26. arrangerer NITO kurs i byggeledelse, herunder den nye byggelederstandarden NS 8403. Kurset går i Vika konferansesenter. Spesiell vekt blir lagt på byggelederens ansvar for HMS.OKTOBER

8.-10. arrangerer Norsk Betongforening kurs i sprøytebetingsikring til bergsikring. Kurset går på Storefjell Høyfjellshotel på Gol.

10. NITO ser på ny teknisk forskrift og energikostnader. Energibestemmelsene i ny teknisk forskrift (TEK) og EUs bygningsenergidirektiv skal gi oss bygg med langt lavere energiforbruk! Hvordan skal det skje, og hva vil dette kreve av oss, er NITOs lokkemiddel til dette kurset.

18. Norsk Ståldag 2007, Grand Hotel i Oslo. Her er et bredt program med blant annet OL i Tromsø 2018 som tema, eneboliger i stål og ny rulleformingsteknikk for stålplater.

24. er det omvisning på Bergens nye brannstasjon for alle Teknas medlemmer.

25. Stålbygnadsdagen i Sverige, for dem som vil ha det internasjonale elementet Norsk Ståldag ikke har like godt tak på. Arrangeres for 40. gang av SBI, Stålbygnadsinstitutet.

30.-31. RIFs høstmøte på Holmenkollen Park Hotel. Hovedtema for årets møte er miljø.(Egen sak)

Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg-messen kan i år by på 420 utstillere, mot 460 ved forrige messe i 2005.

– Det er fordi utstillerne har større områder, netto utstillerareal har økt, sier markedssjef Magnus Østby. Messen byr i år på et uoffisielt norgesmesterskap i liftkjøing og en rekke konserter. Bygg Reis Deg er både en fagmesse og en forbrukermesse, de besøkende fordeler seg omtrent 50/50.

Forrige gang måtte en rekke seminarer avlyses. Så skal ikke skje i år.

– I år er det kun utstillere som arrangerer seminarer. Forrige gang hadde vi egne seminarer, og det ble noe overlapp og seminarer som utkonkurrerte hverandre, sier Østby.

Han venter en viss økning i antall besøkende, som i 2005 endte på 61 500, hvorav 32 881 ble registrert som fagbesøkende.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.