ELIADEN

Hva er Eliaden?

Tore Stensvold
21. mai 2008 - 11:08

Hovedmål for Eliaden 2008 er å skape et overordnet, formålstjenlig arrangement for hele automatiserings-, elektro- og energibransjen.

Eliaden 2008 skal være den viktigste markedsplassen og utstillingsarrangementet for hele automatiserings-, elektro- og energibransjen i Norge.Eliaden skal være arrangementet:

  • Hvor bransjens kunder og leverandører, store som små, møtes og hvor alle forhold er tilrettelagt for en videreutvikling av forretningsgrunnlaget i bransjen og for bransjens bedrifter.
  • Hvor bransjen synliggjør sitt samfunnsnyttige engasjement og profilerer sitt positive bidrag til enkeltindivider og bedrifter samt verdiskapning i samfunnet. Eliaden skal dessuten sette fokus på spesielle områder som energiøkonomisering, ny teknologi, komfort, sikkerhet, helse og miljø.
  • Hvor bransjens representanter for de forskjellige utstiller- og besøkendegrupper kan treffes for å drøfte aktuelle temaer.
  • Hvor bransjen profilerer seg overfor ungdom og studenter samt myndigheter/skole- og utdanningsverk, som en viktig, utfordrende og spennende bransje å ta en utdannelse og å søke jobb i.
  • Som er bransjens naturlige møtested for kompetanseformidling, erfaringsutveksling og nettverksbygging.

Les mer her!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.