Hun blir ny konserndirektør for drift og vedlikehold i Mesta

1. august går Elin Vigrestad (44) inn som ny konserndirektør for drift og vedlikehold i Mesta. Hun etterfølger Kristin Folge (45) som går over til eiendomsbransjen.

Elin Vigrestad blir ny konserndirketør for Drift og vedlikehold i Mesta.
Elin Vigrestad blir ny konserndirketør for Drift og vedlikehold i Mesta. Foto: Mesta
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
26. apr. 2023 - 09:28

Vigrestad kommer fra stillingen som prosjektsjef for området Sør og Øst i Drift og vedlikehold, der hun har levert sterke resultater både når det gjelder lønnsomhet og utvikling av organisasjonen.

Elin Vigrestad kom til Mesta i 2019 som COO. Hun hadde da en mangfoldig lederkarriere i DNB bak seg. I 2021 valgte hun å gå inn i driften for å lære forretningen bedre å kjenne, og tar med seg verdifull kunnskap om drift- og vedlikeholdmarkedet inn i den nye rollen.

- Jeg er glad for at Elin Vigrestad takket ja til den nye rollen. Hun har stor strategisk og analytisk kapasitet, og er en god og klok leder. Jeg er helt trygg på at hun har mye å bidra med i den videre utviklingen av Drift og vedlikehold, og i Mesta som selskap, sier Marianne B. Røren.

Kristin Folge, slutter som konserndirektør i Mesta.
Kristin Folge, slutter som konserndirektør i Mesta.

Kristin Folge begynte i stillingen som konserndrirektør for drift og vedlikehold i Mesta i 2020, og skal stå i stillingen ut juli 2023. Hun startet i Mesta som direktør i region øst i 2019

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.