MOBIL

Huawei med designmobil

Denne har deksel i ett stykke metall og kjører Android Gingerbread.

Marius ValleMarius ValleJournalist
4. aug. 2011 - 13:02

Huawei har lansert Vision, som er en Android-telefon med 3,7 tommers skjerm. Det som gjør telefonen interessant er Huaweis tradisjon for å selge telefoner billig, og at dekselet er skåret ut i étt stykke metall.

Telefonen har det Huawei kaller et "3D-grensesnitt", som ifølge Engadget viser seg å være en versjon av tredjepartsmenysystmet SPB Shell 3D. Dette ligger på toppen av Android 2.3 Gingerbread.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 2.3 Gingerbread

1 GHz prosessor

Under panseret finner vi systembrikken Qualcomm Snapdragon MSM8255, som har en enkeltkjerneprosessor på 1 GHz. Denne har også grafikkbrikken Adreno205 som brukes i telefoner som Sony Ericsson Xperia Play, HTC Desire S og Huaweis egne U8800

Arbeidsminnet er på 512 MB, og telefonen støtter Micro-SD-minnekort på inntil 32 GB. Vision har ellers det vanlige utvalget spesifikasjoner som GPS, super-3G, Wi-fi og Bluetooth. 

Kameraet har fem megapikslers oppløsning, autofokus og fotolys. Du kan ta opp video i HD-oppløsningen 720p.

Telefonen leveres med spillene Angry Birds, Asphalt 6, Order & Chaos Online og Guerrilla Bob HD forhåndsinstallert.

På sitt tynneste punkt er telefonen 9,9 millimeter tykk, og telefonen veier 121 gram. Den vil komme i fargevalgene sølv, gull og svart. 

Kommer til Norge

Vision ble lansert i Beijing denne uken, og Huaweis norske sales manager Tor Slørdal bekrefter overfor Mobili at den kommer til Norge i løpet av fjerde kvartal i år. Det vil si innen utgangen av desember. 

Prisen er foreløpig ikke bestemt.

LES OGSÅ: Test av Huawei U8800

LES OGSÅ: Test av Huawei U9000 Nero

Kilder: Pressemelding, Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.