MOBIL

HTC Vigor dukker opp i nettbutikk

Monstermobil med vanvittig skjerm. Kan dette virkelig stemme?

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. aug. 2011 - 05:00

Vigor skal angivelig være den kommende toppmodellen fra HTC. Denne telefonen sies å ha en skjerm med en vanvittig oppløsning, og svært kraftig maskinvare.

Navnet ble først kjent da HTC registrerte merkenavnet Vigor for to år siden. Senere har det dukket opp et bilde som skal være tatt med kameraet til HTC Vigor. Det siste vi hørte var at telefonen dukket opp i resultatlisten til ytelsestestprogrammet NenaMark1.

Og nå har den dukket opp i en nederlandsk nettbutikk. Det er The Phone House som angivelig skal ha publisert en produktside for telefonen. Hvorvidt det er ekte saker eller ei er vanskelig å avgjøre, da den ikke finnes på nettsiden lenger.

Monsterspesifikasjoner

Nettsiden listet angivelig opp spesifikasjoner som tidligere har vært nevnt. Dette inkluderer en tokjerneprosessor på 1,5 GHz, Android 2.3.4 Gingerbread, Sense 3.5, et åtte megapikslers kamera, og en 4,3 tommers skjerm med 1280 x 720 pikslers oppløsning. Telefonen skal også være utstyrt med lydteknologi fra Beats

Magefølelsen sier at dette er en spøkefugls verk. Men helt sikre er vi ikke. I tilfelle må dette bety at HTC Vigor er rett rundt hjørnet.

Hva tror du?

Kilde: HTCinside.de

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.