MOBIL

HTC-råtass på vei?

HTC Deluxe er angivelig navnet på det som ser ut til å bli markedets kraftigste telefon.

HTC lanserte nylig telefonen Droid DNA hos operatøren Verizon i USA. Denne telefonen er ingen småtass. Den har fem tommers skjerm med full HD-oppløsning, og en kraftig firekjernet Snapdragon-systembrikke.

Kort sagt - verdens kraftigste Android-telefon i øyeblikket.

Saken med telefoner som slippes hos Verizon er at de benytter operatørens CDMA-mobilnett, og dermed i praksis ikke kan brukes i andre nett. Nå har imidlertid et bilde av det som hevdes å være den internasjonale utgaven av Droid DNA lekket ut.

Telefonen skal angivelig hete HTC Deluxe, og være den samme telefonen som Droid DNA, bare med GSM-støtte slik at den kan brukes her i Europa.

Råtass

Skulle dette stemme har vi litt av et beist på vei. Droid DNA stiller nemlig med følgende nøkkelspesifikasjoner:

Størrelse: 141 x 70,5 x 9,7 mm, 138 gram
Skjerm: 5 tommer, 1080 x 1920 piksler, 441 ppi, Super LCD3
Operativsystem: Android  4.1 Jelly Bean
Nettverk: LTE
Systembrikke: Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 4 x 1,5 GHz Krait
Minne: 2 GB RAM, 16 GB lagringsminne, ikke minnekort
Kamera: 8 MP, 1080p video
Batteri: 2020 mAh

Telefonen er for øvrig også så godt som lik den allerede lanserte japanske varianten HTC J Butterfly, men den har i tillegg beskyttelse mot vann og støv.

Det er foreløpig ikke kjent når HTC har planer om å lansere Europa-utgaven, men siden bildet som er lekket ut er et produktbilde i samme stil som produsenten pleier å bruke i sine produktpresentasjoner, antar vi at det ikke blir lange ventetiden.

Det skal selvsagt også sies at HTC ikke har bekreftet noen verdens ting, så vi kan åpenbart ikke se bort i fra at det er snakk om juks og fanteri. Bildet dukket for øvrig opp på Twitter.

Kilde: GSMarena.com

Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.