MOBIL

- HTC-mobiler blir PlayStation-sertifisert

HTCs Android-telefoner kan få Sonys PlayStation-spill.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. feb. 2012 - 06:00

Da Sony Ericsson lanserte "PlayStation"-mobilen Xperia Play for et år siden lanserte de også PlayStation Suite. Dette er programvare som kjører på Sony Ericssons telefoner, og som lar deg installere konverterte spill fra PlayStation på mobilen.

LES OGSÅ: Test av Sony Ericsson Xperia Play

Dersom Pocket-Lint.com sine kilder er til å stole på kommer også HTC til å få denne programvaren, og kan dermed selge PlayStation-sertifiserte telefoner. Lanseringen skal angivelig finne sted i år, og muligens allerede under Mobile World Congress i Barcelona denne måneden.

Det kan i tilfelle bety at eiere av kommende HTC-telefoner får anledning til å laste ned spillene, som er konverterte klassikere fra den første PlayStation-modellen. Hvorvidt muligheten skal komme til eksisterende HTC-telefoner sier kildene ingenting om.

Selve sertifiseringen skal HTC angivelig få i løpet av andre halvår i år. Det tyder i tilfelle på at det kun er nye telefoner som får denne muligheten.

Men siden kildene er anonyme plasserer vi informasjonen i ryktearkivet inntil videre. Så gjenstår det å se om HTC og Sony vil ta scenen sammen i Barcelona.

Kilde: Pocket-Lint.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.