MOBIL

HTC lanserte Explorer

HTCs nye billigtelefon lansert.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. sep. 2011 - 15:36

HTC lanserte i går den nye billigmodellen Explorer. Telefonen er ingen overraskelse for den som følger med på hva som skjer på ryktebørsen, da den har vært kjent en stund allerede.

Det viser seg at ryktene stemte rimelig godt. Explorer er en billig telefon med 3,2 tommers skjerm med oppløsningen 320 x 240 piksler. Kameraet har oppløsningen 3,15 megapiksler, og har autofokus. Det er imidlertid ikke fotolys.

Explorer har systembrikken Qualcomm MSM7227, som har en 600 MHz Scorpion-prosessor og grafikkbrikken Adreno 200. Arbeidsminnet er på 384 MB.

Ingen slugger

Det er altså ikke snakk om noen imponerende telefon på noen som helst måte dersom du ser utelukkende på spesifikasjoner. Den er for eksempel svakere spesifisert enn den lille og billige Wildfire S.

Men tatt i betraktning at Wildfire S koster omtrent 1900 kroner vil Explorer trolig koste enda mindre enn dette. Prisen er for ordens skyld ikke offentliggjort enda.

LES OGSÅ: Test av HTC Wildfire S

Det interessante...

Og tross svake spesifikasjoner får Explorer den nyeste versjonen av HTCs Sense-menysystem, altså versjon 3.5. Dette henger på greip, siden en av forbedringene i denne versjonen er at menysystemet er optimalisert for svakere maskinvare. 

Telefonen har også Android 2.3 Gingerbread, og skal være i stand til å vise Flash-innhold på nettsider.

Telefonen har også en forhåndsinstallert datateller, som skal gjøre det enkelt å holde et øye med hvor mye datatrafikk du har brukt. Dette er nyttig dersom du ikke har fastpris på data i mobilabonnementet ditt.

Explorer har også utskiftbare bakdeksler. Det følger med deksler i fargene Active Black, Active Navy, Metallic Black og Metallic Navy (også kjent som:  svart, blå, metallic svart og metallic blå). HTC skal også selge deksler i andre farger.

Telefonen skal komme i salg i fjerde kvartal, altså i løpet av årets tre siste måneder.

Kilde: GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.