MOBIL

HTC lanserer to Android-telefoner

HTC Legend og Desire har optisk mus og gigahertz-prosessor.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. feb. 2010 - 13:58

HTC lanserte i dag tre nye telefoner. HTC Legend og Desire er Android-telefoner, mens HTC HD Mini er en Windows-telefon. 

Samtidig slipper HTC en ny versjon av sitt menysystem Sense, som brukes på toppen av Windows Mobile og Android. Nyhetene i den nye versjonen er at den har fått bedre integrering av sosiale medier. Funksjonen HTC Friend Stream samler informasjon fra Facebook, Twitter og Flicker og samler dette på startskjermen. Slik skal det være enkelt å holde oversikt.

Du skal også kunne organisere personer i grupper, som kolleger, venner, familie og annet. 

Det har kommet en ny RSS-leser med tilhørende widget. HTC har også oppdatert nettleseren og e-postklienten.

HTC Legend

Legend kommer med den nye versjonen av Sense. Telefonen er laget av ett stykke aluminium, på lignende måte som Apple lager sine Macbook-datamaskiner.

Skjermen måler 3,2 tommer og har 480 x 320 pikslers oppløsning. Det er en AMOLED-skjerm, noe som i praksis vil si at den er lyssterk og klar, og bruker lite strøm.

HTC Legend har fått en optisk mus i stedet for en styrepinne, altså trekker du bare fingeren over musen for å styre telefonen. 

HTC Desire

Desire er utstyrt med en AMOLED-skjerm på 3,7 tommer. Den har oppløsningen 800 x 480 piksler, noe som i praksis gjør den skarp.

Telefonen har en Snapdragon-prosessor på 1 GHz.

Telefonene skal komme i salg i april.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.