MOBIL

HTC lanserer Sensation XE

Dette er den første Beats by dr. Dre-telefonen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. sep. 2011 - 11:55

HTC har lansert Sensation XE. Telefonen er det første resultatet av HTCs oppkjøp i Beats by dr. Dre. Dette er en noe modifisert variant av toppmodellen Sensation. Dermed er ikke forskjellene mellom den nye og den gamle varianten veldig store.

Som før har telefonen en tokjerneprosessor. Arbeidsminnet er på 768 MB, og det er 1 GB tilgjengelig lagringsminne. Du kan utvide dette med minnekort. Kameraet har samme oppløsning, og de trådløse teknologiene og tilkoblingsmulighetene er de samme som før.

LES OGSÅ: Test av HTC Sensation

Men noen forandringer har HTC gjort.

Raskere prosessor

Prosessoren kjører nå på 1,5 GHz, mens den første telefonen kjørte på 1,2 GHz. Dette vil forhåpentligvis gi en merkbar ytelsesforbedring.

Vekten har økt med tre gram. Det er lett å tilgi når vi ser at batterikapasiteten har tatt en stort steg opp, fra 1520 mAh til 1730 mAh. Dette gir deg bedre batterilevetid, og taletiden har gått noe opp.

Og der Sensation ble levert med minnekort på 8 GB får Sensation XE minnekort på 16 GB med i esken.

Rosinen i pølsa

Det viktigste her er likevel Beats-merkingen til telefonen. I markedsføringen formidler HTC har denne telefonen er "with Beats Audio". Dermed skal telefonen ha god lydkvalitet i musikkutgangen.

Sensation XE leveres derfor med et par Beats-øreplugger. Disse skal ifølge HTC være laget spesielt for denne telefonen. Videre skal telefonen ha fått optimalisert programvare for å gi deg en bedre musikkspiller og forbedret lydkvalitet.

Sensation XE har samme utforming som før, men kommer i svart med røde detaljer. 

Sensation kommer i oktober, men HTC har ikke oppgitt noen pris.

Kilde: HTC

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.