MOBIL

HTC lanserer HD Mini

Syns du HD2 var for stor? HD Mini er telefonen som kanskje fungerer for deg.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. feb. 2010 - 15:48

HTC lanserte i dag HD Mini. Dette er en Windows Mobile 6.5-telefon med Sense-menysystemet til HTC. Den store nyheten her er at telefonen i bunn og grunn er en HTC HD2 i liten utgave. Telefonen har kapasativ trykkskjerm, altså er den ikke av typen du må fysisk trykke inn. Størrelsen er 3,2 tommer og oppløsningen er 480 x 320 piksler.

Liten men svakere

HTC kan med rette kalle den for en mini. HD Mini er virkelig liten og hendig, med målene 104 x 58 x 12 mm.  Likevel er spesifikasjonene og funksjonene mye tilsvarende de du finner på HTC HD2. HD Mini har imidlertid fått en svakere prosessor på 600 MHz mot HD2 sin 1 GHz-prosessor. Arbeidsminnet er også krympet fra HD2s 448 MB til 384 MB. Telefonene er altså forskjellige under panseret.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Utover disse forskjellene gjør telefonene det samme. HD Mini har støtte for super-3G, Wi-fi og har GPS innebygget. For lading og datatilkobling benytter HD Mini Micro-USB, og den har en utgang for 3,5 mm minijack på toppen.

Glass foran skjermen

Skjermen er dekket med glass som dekker nesten hele fremsiden av telefonen. Under skjermen er det et berøringsfølsomt område med funksjonstaster. Telefonen ser i det hele tatt bra ut.

Se video av HD Mini under.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.