MOBIL

HTC lanserer Desire X

Nå kommer funksjonene fra One-serien til en billig tokjernetelefon.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. aug. 2012 - 09:48

HTC lanserer i dag en ny telefon i Desire-serien. Desire X er en billig modell med relativt kraftig maskinvare og Android 4.0.

Telefonen har en Super LCD-skjerm med fire tommer og oppløsningen 800 x 480 piksler. Systembrikken er en Snapdragon S4 MSM8225. Denne har tokjerneprosessor av typen Cortex-A5 på 1 GHz, og grafikkprosessoren Adreno 203. Arbeidsminnet er oppgitt til 768 MB.

Desire X har 4 GB innebygget lagringsminne, men du kan utvide med minnekort av typen Micro-SD.

Kamera fra One-serien

Kameraet har fem megapiksler, og tar video i VGA-oppløsning (640 x 480 piksler). Det som gjør det interessant er at det har HTCs såkalte ImageChip, som behandler bildene før de lagres. Dette er kjent fra One-serien til HTC.

Kamerasensoren er bakbelyst, blenderen er på hele f/2.0 og brennvidden er tilsvarende 28 mm. Til sammen skulle dette bety at Desire X er en kapabel kameratelefon.

At kamerafunksjonene fra One-serien er på plass her betyr rask kameraoppstart, raskt valg av foto eller video, og rask fotografering.

Ellers har HTC utstyrt telefonen med lydteknologi fra Beats Audio. Det følger også med 25 GB lagringsplass i Dropbox i to år.

Batteri ar en kapasitet på 1650 mAh.

OPPDATERT: HTC Desire X skal koste 2700 kroner, og kommer i salg i september.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.