MOBIL

– HTC lager app-butikk

Nå vil HTC ha en bit av app-kaka, ifølge kilder.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. nov. 2010 - 15:54

HTC holder på å lage sin egen app-butikk, ifølge Financial Times' kilder. Disse hevder å ha kjennskap til situasjonen. Butikken skal selge apps, magasiner og e-bøker.

En app-butikk kan virke som et neste logisk steg for HTC, som allerede har tjenesten HTCsense.com. Dette er en tjeneste hvor du kan gjøre backup av telefonen. Her finner du også blant annet en tjeneste som anbefaler programmer fra Android Market, og det kan være at HTCs butikk kan komme innunder HTCsense.com.

Les også: HTC lanserer Desire HD og Z »

Kun for Android?

Financial Times skriver ingenting om hvorvidt butikken skal være rettet mot Android-telefoner spesielt, eller om det kommer en løsning også for Windows Phone 7.

Microsofts strategi for Windows Phone 7 er imidlertid at alle programmer skal selges gjennom deres egen butikk, og det er for øyeblikket ingen alternative måter å installere programmer på Windows Phone 7-telefoner.

Ifølge avisens kilder holder HTC på å ansette mennesker som skal fungere som redaktører for innholdet i butikken. En annen av kildene hevder også at ansettelsene er mer omfattende enn dette, og at de sannsynligvis ansettes i forbindelse med utvidelse av HTCsense.com.

Kilde: ft.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.