MOBIL

– HTC-kraftverk lanseres neste uke

Neste uke lanserer HTC sin første Windows Phone 7-modell, og den blir et monster av en telefon. I alle fall om vi skal tro ryktene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. sep. 2010 - 15:35

Det er australske Smarthouse.com.au som formidler ryktene om HTCs kommende Windows Phone 7-telefon. Det er allerede kjent at HTC har en lansering i London 15. september, og ifølge ryktene skal de lansere en Android-basert tablet, en oppfølger til HTC Desire og ikke minst en kraftstasjon av en Windows Phone 7-telefon.

Les også:

LG har monstertelefoner på vei »

HTC beholder Sense i Windows Phone 7 »

Under skallet på Windows Phone 7 »Hvorvidt det er hold i ryktene vites ikke, og nettstedet oppgir ikke hvor opplysningene stammer fra, annet enn at de har blitt tipset. Skulle de vise seg å stemme har vi imidlertid mye å se frem til.

Vanvittig skjerm

HTC HD3 er oppfølgeren til HD2, og går angivelig under kodenavnet 6HTHD7XM. Den skal være utstyrt med en skjerm på hele 4,5 tommer av typen AMOLED med oppløsningen 1280 x 800 piksler. Skulle dette stemme er det snakk om den heftigste mobilskjermen på markedet.

Prosessoren skal være ARM-basert og ha en klokkefrekvens på 1,5 GHz. Arbeidsminnet sies å være på 1 GB, og lagringsplassen oppgis til 32 GB.

I tillegg til super-3G og Wi-fi oppgis det at den har støtte for 4G. Hvorvidt det menes LTE eller Wimax er ikke spesifisert. 

HD-kamera og kraftig batteri

HD3 skal videre være utstyrt med et kamera på 8 megapiksler og ha to kameralys. Det skal også være mulig å ta opp video i HD-oppløsning. HDMI-utgang skal være på plass.

Nettstedet skriver videre at telefonen er 10 mm tykk og har et batteri på 1800 mAh. 

I det hele tatt er spesifikasjonslisten så usannsynlig at vi både er svært skeptiske til den og samtidig virkelig håper at den er ekte. For om det er sannhet i dette betyr dette at HTCs første Windows Phone 7-telefon er noe av det råeste vi noen gang har sett.

Lignende spesifikasjoner har dukket opp på nettsteder med mindre troverdighet tidligere. Og hvor musikktelefonen med Windows Phone 7 som er avbildet tidligere passer inn vites ikke. Så ta det hele med en spade salt og følg med på Mobili.no for å få med deg hva HTC lanserer 15. september.

Kilde: Smarthouse.com.au

Relatert:

Windows Phone 7 og Windows Mobile 6.5 lever side om side »

Her er Windows Phone 7-hemmelighetene » 

Musikkmonster med Windows Phone 7 » 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.