MOBIL

HTC Evo 3D kommer til Europa

HTCs 3D-mobil er på vei over atlanteren.

Marius ValleMarius ValleJournalist
29. mars 2011 - 08:21

OPPDATERT: Evo 3D kommer i GSM-versjon, men det er ikke kjent når. Les mer hos GSMarena.com.

I forrige uke lanserte HTC den nye modellen Evo 3D under CTIA-messen i USA. Denne telefonen har autostereoskopisk skjerm, altså en skjerm som viser 3D-bilder uten at du trenger å ha på deg briller.

Telefonen ble lansert eksklusivt for den amerikanske operatøren Sprint, men nå bekrefter HTC i Frankrike via Twitter at telefonen er på vei til Europa.

Ikke Desire 3D

Alt tyder også på at telefonen skal selges under navnet Evo 3D, og ikke Desire 3D som vi tippet. Dermed tar HTC et merkenavn som har vært brukt i det amerikanske markedet til Europa. Dette har de tidligere gjort med HTC Incredible S.

Telefonen skal lanseres i Frankrike, men noen dato eller pris er ikke kjent. Det er ingen grunn til å tro at HTC ikke vil lansere telefonen over hele Europa, så vi tipper vi får se Evo 3D i norske butikker mot høsten.

Evo 3D skal lanseres i USA i sommer.

Telefonen har tokjernet prosessor på 1,2 GHz, 1 GB RAM, 4,3 tommers skjerm med 540 x 960 pikslers oppløsning, to kamera for 3D-videoopptak i HD, og generelt en spennende spesifikasjonsliste.

Les mer om HTC Evo 3D »


Kilde:
Engadget.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.