PROSJEKTER

HR Entreprenør ligger best an til å ruste opp grensevei

Lokale entreprenører med laveste priser.

Fylkesvei 31 passerer tettstedet Brekken på  sin ferd fra Røros til Riksgrensen.
Fylkesvei 31 passerer tettstedet Brekken på sin ferd fra Røros til Riksgrensen. Ill: Google Maps
23. juli 2019 - 09:05

– Oppdraget bør være passe stort for mange entreprenører, også lokale, sa Vegvesenets prosjektleder Ole Vegard Sæther til Veier24 da de lyste ut oppdraget med å ruste opp fylkesvei 31 mellom Røros og Riksgrensen.

Nå er tilbudene åpnet, og det er klart at det er de lokale som ligger best an til å få oppdraget. HR Entreprenør fra Os i Østerdalen ligger omlag en kvart million under Odd Einar Kne fra Steinkjer i pris, mens Svevia Norge ligger drøyt to millioner kroner over laveste tilbud.

Det er drøyt 11 kilometer av fylkesvei 31 som skal rustes opp, og noe av arbeidene som skal gjøres, er kantforsterkning, siktrydding, utskifting av stikkrenner og utbedring av kurver.

Vinterstengt anlegg

Arbeidene begynner allerede i høst, men utretting av kurver og massutskifting blir utført fra neste vår, og fram til planlagt ferdigstillelse 10. juli. På grunn av klimaet i traktene, er det ikke planlagt anleggsarbeid mellom 1. november og 15. april.

I Trøndelag fylkes fornyingsprogram for 2019 er det budsjettert med 20 millioner kroner til utbedring av fylkesvei 31 mellom Røros og Riksgrensen, og tilbudene som er kommet inn, ligger alle et stykke under det:

Entreprenør Tilbudssum eks. mva
HR Entreprenør AS 14.798.150,00
Odd Einar Kne AS 15.056.398,70
Svevia Norge AS 16.843.435,00
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.