Høyttalende telefon overalt

Selv om Eclipse er utviklet som et konferanseprodukt, egner den seg også meget godt til kontorer og hjemmebruk. Supplerer man med enheter med trådløs infrarød overføring, får man et møtebord uten bruk av kabler.

Eclipse består av en hovedenhet som kan bygges ut med et ønsket antall satellitter. Hovedenheter og satellitter finnes i flere utgaver, avhengig av hvilken funksjonalitet som ønskes. Lyden styres med en fjernkontroll som følger med utstyret. Hovedenheten har også tilkoblingsmulighet for båndspiller hvis man ønsker å ta opp samtaler.

Eclipse kan tilkobles de fleste telefoner, analoge ISDN-telefoner og GSM-telefoner med uttak for håndfri bewtjeneing og DECT-telefoner som har uttak for hodesett. Det finnes også en spesialutviklet oppladbar batteripakke som forsyner hovedenheten med strøm. Med den kan man gjennomføre et møte eller en høyttalende samtale hvor som helst.

Gemini Communications har forventninger også på verdensbasis. – Svenskene har tatt unna nesten alt som er produsert siden i vår og tatt imot produktet med åpne armer, sier produktsjef Johan Brattheim.

Les mer om: