NETTARKIV

Hotteste mobiltrender i 2007

Veslemøy NestvoldVeslemøy NestvoldVeslemøy Nestvold
13. feb. 2007 - 15:00

BARCELONA: Personlig valgte tjenester til bruker og "social networking" er årets hotteste trender innen mobilindustrien. Med så få klikk som mulig skal du få mest mulig av den informasjonen du liker best - rett til din mobil - og kunne dele denne med vennene dine.

Senere i år lanserer Opera Widgets for Opera Mini. Foreløpig er Widgets kun tilgjengelig med Operas nyeste nettleser Opera 9, og mobilversjonen ble ikke presentert offentlig under 3GSM. Utvalgte kunder fikk en demonstrasjon på bakrommet, og Tor Odland i Opera forteller at de tror markedet tar av i 2007.

Adobe går i samme retning, med Adobe Flash Home, som også lanseres snart. I tillegg til oppdaterte værmeldinger og nyheter fra eget interessefelt, kan du også få scoringene til favorittlaget ditt til å poppe opp på mobilskjermen idet det skjer.

Flere andre leverandører har lignende løsninger, hvor du kan bestemme og prioritere innholdet på din mobil - og hva som blir levert via internett. Mona Strande

Se flere nyheter fra 3GSM i Barcelona på www.tu.no/data.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.