T2

Hotmail blir til Outlook

Microsoft vil ha tilbake brukere som har gått over til Gmail.

Microsoft vil bytte ut Hotmail med Outlook.com, og helst kapre noen Gmail-brukere på veien, også.
Microsoft vil bytte ut Hotmail med Outlook.com, og helst kapre noen Gmail-brukere på veien, også. Bilde: Skjermdump
Stein Jarle OlsenTestansvarlig
1. aug. 2012 - 10:49

Microsoft annonserte i går kveld at de lanserer en forhåndsvisning av sin nye e-mail-løsning Outlook.com.

Ut med Hotmail

Denne skal  overta for populære Hotmail, i form av at du kan velge å gjøre om @hotmail.com-adressen din til @outlook.com om du ønsker. Mailen du får på hotmail-adressen vil bli videresendt til outlook-mailen.

– Outlook er designet “cloud first”, så all e-posten din er tilgjengelig hvor enn du er. Dets friske, rene brukergrensesnitt får rotet ut av veien – headeren har 60 prosent færre piksler og det er 30 prosent flere meldinger synlig i innboksen enn i webmailen folk flest er vant til, skriver Microsoft i en bloggpost om Outlook.com.

Tilkoblet

Microsofts nye mail-tjeneste vil være tilkoblet Facebook, Twitter, LinkedIn, Google og etter hvert Skype.

Det gjør at statusoppdateringer og Twitter-meldinger fra venner vil dukke opp rett i webmailen, og du skal både kunne chatte og gjøre videosamtaler.

Kontakten med dine sosiale nettverk skal også gjøre Outlook.com bedre til å skille personlige e-poster fra nyhetsbrev og andre masseutsendte e-poster.

Har du Hotmail-konto, kan du oppgradere direkte fra det eksisterende grensesnittet. Microsoft forsøker også å kapre Gmail-brukere ved å tilby enkle instruksjoner for å importere kontakter og meldinger derfra.

De lokker også med gratis tilgang til web-versjonene av Word, Excel og Powerpoint, i tillegg til 7 GB gratis lagring i SkyDrive-tjenesten.

Les også: Vil ha privat digitalpost

Elendig start for 'nye' internett

Slik vil Microsoft hamle opp med Apple

Google-guru: Nettskyen utfordrer sikkerheten  

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.