NYHETSBREV

Honeywell med bedre ytelsetemperatur- transmittere

Forbedrer den eksiterende linjen på flere punkter

Smartline temperaturtransmittere
Smartline temperaturtransmittere Bilde: Honeywell Process Solutions
29. sep. 2014 - 07:00

Honeywell Process Solutions lanserte i sommer en ny rekke med SmartLine industrielle temperaturtransmittere. SmartLine skal forbedre effektiviteten over hele anlegget og for ansatte, selv under vanskelige og støyende prosessomgivelser.

Bedre ytelse

Denne nye produktlinjen hører til en modulær transmitterfamilie, og er basert på den samme plattformen som eksisterende SmartLine trykktransmittere. De tilbyr kundene bedre ytelse, egenskaper som reduserer totalkostnaden ved å eie dem, og integreringsmuligheter når de brukes sammen med Experion Process Knowledge System.

Benyttes i tusentall

Ved industrianlegg blir feltinstrumenter brukt under hele produksjonsprosessen for å ta vare på driftssikkerhet og produktkvalitet. Store industrikomplekser, slik som de som raffinerer råolje eller framstiller kjemiske produkter, kan benytte tusenvis av slike enheter under produksjonsprosessen.

Enklere feltoperasjoner

SmartLine temperaturtransmittere har grafisk display som kan vise prosessdata i grafiske formater og kommunisere meldinger fra kontrollrommet. Dessuten bruker alle SmartLine transmittere, enten de måler trykk eller temperatur, modulære komponenter som gjør feltreparasjon enklere og reduserer antallet deler som er nødvendig å ha på lager for å utføre disse reparasjonene. Disse delene kan lett oppgraderes og til og med byttes ut mellom to forskjellige produktlinjer.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.