Honeywell DCS kjører virtualisering og universelle I/O

Har portefølje med skalerbare programmer.

Honeywell DCS kjører virtualisering og universelle I/O
Oppgradert kontrollsystem byr på virtualisering, konfigurerbare I/O-moduler og fjernprogrammering via dataskyen.

Visepresident Frank Whitsura i selskapet forteller at arbeidsflyten i prosjekter med prosesskontroll- og sikkerhetssystem nå kan tilpasses for å klare kortere tidsfrister og minimalisere risiko gjennom alle fasene.

Les: Honeywell kan kjøre kontrollsystem-prosjekter i dataskyen

Deler informasjonen

Selskapets Experion Virtualization Solutions og universelle I/O skap, som kan fjernkonfigureres, muliggjør designendringer på sene tidspunkt og forbedret kontroll på design av hardware. Muligheter som ligger i Experion Collaboration Station og Experions operatørstasjoner (Scada) skal gi utviklingsteamene muligheten til å dele informasjon mellom forskjellige geografiske steder, og kan forenkle driften av tusenvis av installasjoner.

Les: Honeywell vil gi operatørene langt større bevegelsesfrihet med read-only nettbrett

Standardiserer skapene

Experion PKS Orion er angivelig det eneste systemet med universell I/O-teknologi som gjør det mulig med øyeblikkelig fjernkonfigurering av signaler for både prosess og sikkerhet, uten ytterligere maskinvare. Det skal gjøre det mulig å anvende standardiserte skap. Universelle I/O-moduler minsker plassbehovet, og kan kjapt konfigureres for mange kanaltyper. Systemet har også forbedret støtte for Profibus PA og Ethernet/IP (industrial protocol).

Les: Datasikkerhet var toppsak under Honeywells internasjonale brukerkonferanse