NYHETER

Hole Maskiner leder i Stranda

Seks entreprenører har meldt sin interesse for å legge gang/sykkelveg langs to kilometer av fylkesveg 60 i Stranda kommune på Sunnmøre. Hole Maskiner fra Sykkylven leder konkurransen med et anbud på 17,828 millioner kroner.

Gang/sykkelvegen skal anlegges på høyre side av kjørebanen. Hole Maskiner ligger godt an til å få den jobben. (Foto: Google)
Gang/sykkelvegen skal anlegges på høyre side av kjørebanen. Hole Maskiner ligger godt an til å få den jobben. (Foto: Google)
17. mars 2014 - 08:32

Resultatet av anbudsåpningen levner ingen tvil om at jobben vil bli utført av en lokal entreprenør. Alle anbyderne unntatt en er fra Sunnmøre eller Nordfjord. Den ene som ikke er fra de kanter av landet, har gitt det høyeste anbudet.

Opshaug Sandtak fra Stranda er på andreplass med 19,136 mill. fulgt av Kveen Anlegg fra Stryn (20,373 mill.), Stranda Anleggservice (21,431 mill.), UFO Entreprenør fra Ålesund (22,036 mill.) og Mesta (22,476 mill.).

Gang/sykkelvegen skal gå mellom Sve og Helstad noen kilometer sør for kommunesentret i Stranda. Den skal følge østsiden av kjørebanen på hele strekningen. Gang/sykkelvegen får en bredde på 3,5 meter. Rabatten mellom den og kjørebanen blir tre meter bred.

Oppdraget omfatter sprenging av 2 900 kbm. Den som får kontrakten skal rydde skog, etablere overvannsanlegg og sette opp 47 veglysmaster. Entreprisen omfatter også arbeid med vannledninger for kommunen.

I september neste år må jobben fullføres.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.