IKT

Holder orden på ølet

AVTALE: Styreformann i Captura, Erik Pinnås (t.v.) har vært i New Zealand for å møte den nye partneren Datacol, her representert ved gründer Grant Thornton (midten), og Lars Erik Stjärnhage som er administrerende direktør for Datacol Mobile Solutions.
AVTALE: Styreformann i Captura, Erik Pinnås (t.v.) har vært i New Zealand for å møte den nye partneren Datacol, her representert ved gründer Grant Thornton (midten), og Lars Erik Stjärnhage som er administrerende direktør for Datacol Mobile Solutions. Bilde: Captura
Finn Halvorsen
8. mai 2006 - 12:44

Samtidig har Captura inngått en strategisk samarbeidsavtale med Datacol Mobile Solutions, et av New Zealands raskest voksende IT- og telekomselskaper.

- Dette er et gjennombrudd for oss, og norskutviklede mobile forretningskritiske løsninger, på det internasjonale markedet, sier Jan Hansen, konsernsjef i børsnoterte Captura.

Han synes det er spennende at en av verdens største bryggerikjeder, med base på den andre siden av kloden, velger norsk mobilteknologi i sterk internasjonal konkurranse.

Svindelstopp

DB Breweries omsetter for om lag 1,6 milliard kroner og er deleid av Heineken, gjennom eierselskapet Asia Pacific Breweries.

- Vi har hatt problemer med svindel, utilfredsstillende kundeservice og utilstrekkelig oversikt med hva som skjer i leveransekjeden. Den nye mobile løsningen fra Captura vil bedre alt dette betraktelig, samtidig som vi oppnår andre forretningsmessige gevinster, sier Costin Sutton, utviklings- og logistikksjef samt prosjektleder for implementeringen av mobilløsningen CAP Delivery i DB Breweries.

Integrerer

I samarbeid med DataCol Mobile Solutions, er Captura i ferd med å gjennomføre et forprosjekt hos DB Breweries som sikrer optimal integrasjon mot bryggeriets ERP- og økonomisystem.

- Akkurat dette er en av de store fordelene ved mobilteknologien fra norske Captura, sier Lars-Göran Stjärnhage, administrerende direktør i Datacol Mobile Solutions.Les mer om: