ARKIVNYHETER

HMI i oppgradert versjon

Ragnar Brekke
19. sep. 2011 - 23:05

Beijer Electronics presenterer en oppgradert iX-versjon 1.30, grafisk HMI som er både oppgradert, redesignet og utvidet. Beijer Electronics´ HMI-løsning, utviklet i firmaet, er nå tilgjengelig i en enda kraftigere kombinasjon, der oppgradert programvare gir utvidede funksjoner. Dette omfatter enda større funksjonalitet i utvikling og runtime, raskere skjermskifter og prosjektoppbygninger. Andre forbedringer er en ny skrollefunksjon, enda bedre dataopplasting og støtte for kinesisk språk. iX Developer fungerer som et universelt prosjektplanleggingsverktøy for alle produkter i iX Panel-serien, blir det opplyst. Denne omfatter touch- og tastaturenheter fra displaystørrelsen 4,3» til 19». Den generelle ytelsen til iX Developer og kjøretiden har blitt forbedret drastisk ved å legge til nye og modifisere eksisterende funksjoner. Resultatet er et lettforståelig prosjektplanleggingsresultat, for å skape realistiske grafiske miljøer på en effektiv måte. Hver nye bruker av iX Developer V1.30 drar fordel av den store mengden eksisterende demoprosjekter, som hjelper ham med å realisere sine egne prosjekter. Like nyttig er valget av demoskjermer. Det å bruke de eksisterende malene og manusene inspirerer brukeren til lett å skape sine egne løsninger. Animerte GIF-filer får skjermen til å bli levende og skaper en sterk brukerdeltakelse som gir sikker bruk. Den forbedrede tagskiftefunksjonen hjelper brukeren til å skape en bryter med baklys på et øyeblikk, noe som klart viser knappenes status. Kraftig reduksjon av byggetiden gjennomføres av det utvidede prosjektbiblioteket og ved å integrere de grafiske elementene inn i egne prosjekter.

Funksjonen Database Export gjør det mulig å lett oppsummere produksjonsdata og alarmlister til komplette rapporter. Til slutt er den excel-formaterte filen klar til å bli analysert i eksterne programmer. I runtime-modus gir den nye funksjonen Alarm-Viewer mye bedre navigasjon i alarmlister. Ved å bruke touch-scroll-funksjonen er brukeren i stand til å gjennomsile selv lange lister raskt og enkelt. Tastaturutforming, som inneholder spesialtegn f.eks. kyrillisk eller kinesisk skrift er nå tatt med som standardutstyr. Brukeren legger over sitt språkspesifikke tastatur for å arbeide i et velkjent miljø. Denne funksjonen er nyttig, særlig for eksportorienterte maskinbyggere. Den nye prøveversjonen er nå klar for nedlasting.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.