MASKINER & UTSTYR

Hesselberg starter eget utleieselskap

I takt med etterspørselen etter utleiemaskiner har Hesselberg opprettet et nytt selskap, Hesselberg Rental AS. Utleieparken for det meste vil bestå av bestselgerne til Hesselberg Maskin AS.

Hesselberg Rentals medarbeidere: markedskoordinator Malin Nygård og salgssjef Håkon Emil Bayard
Hesselberg Rentals medarbeidere: markedskoordinator Malin Nygård og salgssjef Håkon Emil Bayard
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
14. apr. 2021 - 13:26

Med sterke merkenavn som Komatsu, Bomag og Manitou har Hesselberg Maskin et bredt utvalg av maskiner innen gravemaskiner, hjullastere, komprimering, asfaltmaskiner, lifter og teleskoptrucker.

Målgruppen for det nye utleieselskapet er i første rekke rent-to-rent til utleiebransjen. En annen målgruppe er større entreprenører som ønsker langtidsutleie av tyngre anleggsmaskiner av typen gravemaskiner, hjullastere og tipptrucker, opplyser selskakpet i en pressemelding.

Hesselberg Rental AS skal driftes av salgssjef Håkon Emil Bayard og markedskoordinator Malin Nygård.

Håkon kommer fra Ramirent og har god kjennskap til utleiebransjen. Han har arbeidet som regionleder for Nord Norge og har frem til nå vært leder for HUB Enebakk. Håkon har tidligere hatt flere roller innenfor transport og logistikk i selskapet Nor Lines AS og har også reist i utenriks sjøfart som maskinist. Dette gir han en solid kommersiell kompetanse, teknisk forståelse og god innsikt i kundenes behov.

Malin er 24 år og er nylig utdannet siviløkonom med spesialisering i markedsføring på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har jobbet i et vikariat i AS Sigurd Hesselberg i resepsjonen og på leverandøravdelingen, og fikk nå muligheten til å bli med fast i Hesselberg teamet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.