MOBIL

Her er Samsung Galaxy S4

Samsung la ut bilde av den kommende telefonen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. mars 2013 - 11:23

For å kaste alle prinsipper om kritisk journalistikk på sjøen et øyeblikk, skal vi snakke litt om et bilde Samsung har publisert av det som sannsynligvis er Galaxy S4. 

Bildet dukket opp på Samsungs amerkanske Facebook-side. Det er bare konturen av telefonen som vises, så det vi får er bare et glimt av den kommende modellen. Tror vi.

Dette er selvsagt et smart grep av Samsungs PR-avdeling, siden det sikrer en hel masse prat og oppmnerksomhet rundt telefonen før lanseringen. Og siden vi er sykelig opptatt av nye telefoner her i Mobili, svelger vi selvsagt agnet med krok og snøre.

Passer med ryktene

Så sånn som dette ser den altså trolig ut, den godeste Galaxy S4. Den ser ut til å ligne ganske mye på Galaxy S III, men det stemmer egentlig bra med ryktene som går om den kommende telefonen.

Vi skal for øvrig passe på å benytte anledningen til å påpeke at vi er tilstede under lanseringen, dersom det skulle være noen tvil om det. Den går av stabelen natt til 15. mars norsk tid. Så du kan følge det hele her hos oss, eller late som om du er tilstede ved å følge lanseringen direkte på Samsungs YouTube-kanal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.