MOBIL

- Her er Samsung Galaxy S III

Video av det som skal være det kommende flaggskipet i kamuflasje har lekket ut.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. apr. 2012 - 14:43

Et vietnamesisk nettsted har fått tak i det som hevdes å være en Samsung Galaxy S III. Som det tidligere har kommet frem har Samsung passet på å kamuflere testeksemplarene av telefonen i andre skall enn de som skal lanseres 3. mai, og det er et slikt eksemplar som angivelig vises frem.

Maskinvaren skal imidlertid være den som Galaxy S III vil komme med. Og vi snakker om en real toppmodell her.

Prosessoren er firekjernet 1,4 GHz-sak. Vi snakker antakelig om en Samsung Exynos-systembrikke. Det på grunn av grafikkmaskinvaren, som er en Mali 400MP GPU, som Samsung bruker i systembrikken til Galaxy S II. Arbeidsminnet sies å være 1 GB.

4,6 tommers skjerm

Skjermen måler trolig 4,6 tommer, og har oppløsningen 720 x 1280 piksler. Pikseltettheten skal være 320 PPI. Hvorvidt det er snakk om en Super AMOLED eller en Super AMOLED Plus-skjerm er ikke kjent. 

Telefonen støtter Micro-SD-minnekort, og har 16 GB innebygget lagringsminne. Videre bruker telefonen Micro-SIM, og skal ha et batteri med en kapasitet på 2050 mAh. Det skal også være innebygget NFC-støtte.

Kameraet skal ha en oppløsning på åtte megapiksler.

Det som er interessant er at det ser ut til at telefonen har fått ikoner på skjermen i stedet for menytaster under skjermen. Android-versjonen skal være Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.

Galaxy S GT-I9300

Navnet er ikke kjent, men på et bilde publisert av nettstedet vises oppstartsskjermen, som sier "Samsung Galaxy S GT-I9300".

OPPDATERT: Som flere har påpekt er GT-I9300 trolig modellkoden til den kommende Galaxy M, som antas å være en mellomklassetelefon. At telefonen i videoen har fått dette modellnavnet behøver imidlertid ikke bety så mye.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Et viktig skritt mot enda smartere boliger
Et viktig skritt mot enda smartere boliger

Siden Samsung angivelig har tatt seg tid til å pakke inn telefonen i et annet skall virker det sannsynlig at de også kan ha modifisert testprogramvaren til å vise et annet modellnavn. Videre virker det ikke veldig trolig at en mellomklassemodell skal ha en skjerm i denne størrelses- og oppløsningsklassen.

På den annen side: Det kan også tenkes at Samsung er i ferd med å skru opp temperaturen på sine mellomklassetelefoner, og at de vil være av et helt annet kaliber enn dagens modeller.

Vi kan uansett ikke gå god for ektheten til verken bilder eller video, men det virker slett ikke usannsynlig at dette kan være et reelt testeksemplar av Galaxy S III. Enten det, eller så har noen gjort seg ekstra flid med å trollingen.

Vi antar at videoen kan komme til å forsvinne fra YouTube, så om du ikke får spilt av noen video i toppen av artikkelen finner du den også hos Engadget.com.

Kilde: GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.