MOBIL

Her er prisene på HTCs One X

HTC One X kommer snart i salg. Sjekk hvor mange kilo reker du kan få for samme pris.

Marius ValleMarius ValleJournalist
19. mars 2012 - 16:02

En av telefonene som fikk mest oppmerksomhet under Mobile World Congress i februar var HTCs nye toppmodell One X. Dette er en durabelig sak med firekjerneprosessor, stor HD-skjerm og ikke minst et kamera som hevdes å være særdeles godt.

Da de lanserte telefonen ble ikke prisene på nykommeren annonsert, men den ble lovet salgsstart i april. April er som du kanskje vet rett rundt hjørnet, og nå har telefonen fått priser i nettbutikker hjemme og ute.

LES OGSÅ: Lyntest av HTC One X

Prisene varierer

I Storbritannia skal den gå for rundt 4400 kroner (480 pund) uten binding hos nettbutikken Expansys. I Tyskland er det mulig å forhåndsbestille den hos Saturn for rundt 4500 kroner (599 euro). 

Disse prisene ligger en del lavere enn hva de norske nettbutikkene opererer med. Den billigste, Studrab.no, lar deg forhåndsbestille for 5172 kroner inkludert frakt. Utover dette ligger prisene på rundt 5200 kroner til 5500 kroner pluss frakt ifølge prissammenligningstjenesten Prisjakt.no.

Da spørs det om det ikke heller vil lønne seg å plukke med seg en One X hjem fra ferie i sommer. Men det kan selvsagt tenkes at prisene vil gå noe ned når de dukker opp.

One S litt billigere

Lillebroren HTC One S ligger på rundt 3800 til 4000 kroner i henholdsvis Tyskland og Storbritannia. Her hjemme begynner prisene ifølge Prisjakt på omtrent 4400 kroner pluss frakt.

LES OGSÅ: Lyntest av HTC One S

For å sette det hele litt i perspektiv: For 5000 kroner får du i dag en god bærbar PC. Du eventuelt få en Galaxy Tab 7.7 og det største minnekortet du får plass til.

Om du heller vil bruke pengene dine på reker får du 143 kilo på Kiwi. Riktignok frosne, men 143 kilo reker burde holde til omtrent veldig mange rekesmørbrød.

Når så det er sagt koster iPhone 4S 5800 kroner for 32 GB-utgaven og hele 6700 kroner for 64 GB-versjonen. Da Samsung Galaxy S II kom i salg i fjor kostet den også rundt 5000 kroner. Det koster med å være kar, med andre ord.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.