MOBIL

Her er oppfølgeren til HTC Touch HD

HTC HD2 skal være utstyrt med "den største skjermen til nå på en mobil".

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. sep. 2009 - 16:50

Da HTC slapp trykkskjermmobilen Touch HD var det mange som lot seg imponere av den store og skarpe skjermen på 3,8 tommer. Nå ser det ut til at HTC overgår seg selv.

En side fra en katalog som finnes i butkkene til den britiske operatøren O2 viser en modell som skal hete HTC HD2. Dette er etter alt å dømme oppfølgeren til Touch HD, og har tidligere vært kjent under kodenavnet "Leo".

Gigantskjerm

Skjermen beskrives i katalogen som den største som noen gang har blitt puttet i en mobiltelefon. Vi skal ikke gå god for påstanden, men det er klart at 4,3 tommer er digert. Oppløsningen skal være WVGA, trolig 480 x 800 piksler. I teorien, og trolig også i praksis, betyr dette at skjermbildet blir sylskarpt.

Ingenting er offentliggjort fra HTCs side enda, men telefonen har altså vært kjent på ryktemarkedet lenge. HD2 sies å by på fagre spesifikasjoner som prosessor på 1 GHz, fem megapikslers kamera, WLAN, GPS, 3,5 mm minijack og stort sett alt annet du kan forvente av en toppmodell. Vi tipper prisklassen også vil reflektere dette.

Se flere bilder hos WMPoweruser.com »

Windows Mobile 6.5

HD2 skal kjøre Windows Mobile 6.5, som offisielt lanseres tirsdag neste uke. I O2-katalogen vises telefonen med standard Windows Mobile-menyer, og ikke HTCs egenutviklede Touch Flo 3D-system. Vi ser det dog som lite sannsynlig at HTC har kassert dette systemet.

Telefonen blir trolig offisielt lansert samtidig som Microsoft presenterer Windows Mobile 6.5.

Kilde: Engadgetmobile.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.