MOBIL

Her er Huaweis nyheter

MWC 2011: Huawei kommer med ny Android 2.3-mobil og tablet.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. feb. 2011 - 14:56

Huawei lanserte tirsdag den nye telefonen X3. Denne har en 3,2 tommers skjerm med HVGA-oppløsning, altså 480 x 320 piksler.

Huawei hevder dette er markedets tynneste mobil med 3,2 tommers skjerm, men noen fysiske mål har de ikke oppgitt.

Vi har selvsagt sett telefonen, og konstaterer at den ser ut til å være rimelig liten, uten at det akkurat slo oss at den var veldig tynn.

Android 2.3

X3 kjører Android 2.3, og har støtte for programvareoppdateringer over internett. Dette skal gi rask tilgang til nye oppdateringer.

Brukergrensesnittet er Androids standardgrensesnitt.

Telefonen har ellers den vanlige rekken spesifiksjoner, altså GPS, Wi-fi, 3G, kamera (3,2 MP), Bluetooth, USB og 3,5 mm minijack.

Det er ikke kjent når den kommer til Norge.

Ideos S7 Slim

Huawei lanserte også en ny sjutommers tablet. Denne kjører Android 2.2, og altså ikke den nye Android 3.0 som er tilpasset tableter.

Huawei har imidlertid utstyrt S7 Slim med et brukergrensesnitt som er tilpasset tableten, med rask tilgang til internett, underholdning og telefonfunksjoner fra startskjermen.

Skjermen er kapasitiv og har oppløsningen 800 x 480 piksler.

Huawei var ikke i humør til å presentere noen spesifikasjonsliste i forbindelse med lanseringen, men det antar vi skyldes at de siste spesifikasjonene ikke er spikret.

Vi benyttet anledningen til å kjenne litt på S7 Slim, og syns den er litt tung, og at det kanskje er litt vel mye ramme rundt skjermen. Men den virker rimelig rask i responsen, og menysystemet virker greit.

Tableten har Micro-HDMI-utgang og Micro-USB-tilkobling.

S7 Slim skal komme i salg i april.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.