MOBIL

Her er HTCs tablet

MWC 2011: HTC lanserer tableten Flyer.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. feb. 2011 - 11:53
Vis mer

HTC Lanserte i dag den allerede lekkede HTC Flyer. Dette er en tablet som har sju tommers skjerm med oppløsningen 1024 x 600 piksler, og et deksel skåret ut i ett stykke aluminium.

Rask prosessor

Spesifikasjonslisten avslører en 1,5 GHz prosessor, 1 GB RAM (arbeidsminne) og 32 GB lagringsminne. Prosessoren er for øvrig en enkjerneprosessor, og ikke en tokjerneprosessor som for eksempel Samsung har valgt i sin Tab 10.1.

Flyer har også støtte for HSPA+, som gir høye nedlastingshastigheter.

Android 2.4

Flyer kjører Android 2.4 Gingerbread, men skal la seg oppgradere til Android 3.0 senere. Det er en spesialtilpasset utgave av HTCs Sense-menysystem på Flyer.

Interessant nok er ikke Android 2.4 annonsert av Google ennå, men ifølge HTC er det ingen merkbar forskjell på 2.3 og 2.4 for brukeren.

Pekepenn

Skjermen er en trykkskjerm som også støtter pekepenn. Dette gjør at du kan skrive mer naturlig på skjermen. Teknologien kalles Scribe, og er en belastningsfølsom kapasitiv penn, ikke ulikt teknologi som til nå har blitt brukt på tablet-PC-er.

Siden den er belastningsfølsom vil tykkelsen på strekene du tegner variere utifra hvor hardt du skriver. Dette gjør at håndskrift ser mer naturlig ut.

Kamera

På baksiden har Flyer et fem megapikslers kamera. Et frontkamera sørger for at du kan bruke Flyer til videosamtaler.

Spill og nettvideo

Flyer leveres med tilgang til spill og video over nett. Tjenestene OnLive og HTC Watch vil gjøre det mulig å få tilgang til et nettbibliotek av spill, og å spille video direkte.

Surfeopplevelsen skal ifølge HTC være god, med full støtte for Flash og HTML5.

Batteriet har en kapasitet på 4000 mAh.

Flyer skal komme i salg i løpet av andre kvartal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.