Her er HTCs nylanseringer

Her er HTCs nylanseringer
NETTBRETT: HTC Flyer har en 7"-skjerm med oppløsning på 1024 x 600 piksler. Brettet er laget av ett stykke aluminium, og skal tåle en støyt. Bilde: HTC

BARCELONA: HTC har gjennom satsingen på Android fått en fantastisk vekst over hele verden og ikke minst i Norge.

HTC Flyer nettbrett
HTC har gjennom satsingen på Android fått en fantastisk vekst over hele verden og ikke minst i Norge. MED PENN: Brettet skal ha flere tegnebrettlignende funksjoner for den medfølgende trykkfølsomme pennen. I tillegg kan du naturligvis også bruke fingeren. HTC

Nå lanseres nye smarttelefonmodeller og HTCs første nettbrett. Selvfølgelig med deres eget Sense-grensesnitt som mange mobilbrukere har falt for.

Viser fingeren til fingeren

HTC Flyer, som nettbrettet heter, skiller seg fra de andre ved at man kan bruke både finger og penn på det. Det betyr at man får både i pose og sekk.

Selskapets nye Scribe-teknologi gjør at nettbrettet også kan brukes som notat- og tegneblokk. Akkurat som man kan på Microsofts ikke helt vellykkede satsing på tavle-PC-er blir det nå mulig å skrive notater samtidig som man tar opp lyden.

Det å ta møtereferat får en ny dimensjon.

Sterk enkjerneprosessor

HTC Desire S
DESIRE S: Oppfølgeren til Desire drives av en Snapdragon-prosessor med klokkehastighet på 1 GHz. Skjermen er 3,7" (800 x 480 piksler) og den har 1,1 GB lagringsplass. Den støtter super-3G med nedlastingshastighet inntil 14,4 Mbps. HTC
HTC har utstyrt nettbrettet med godt med programvare for å støtte opp om den pennbaserte teknologien, som de foreløpig er alene om på dette raskt voksende markedet. Flyer kommer på markedet i andre kvartal.

Mens konkurrentene har satset på tokjerneprosessorer på 1 GHz har Flyer en enkjernemodell som går rekordraske 1,5 GHz. Det er 32 GB innebygget flashminne, port for Micro SD kort, GPS, to kameraer, syvtommer skjerm og en vekt på bare 415 gram.

Flyer får WiFi, men ikke 3G.

Fem telefoner

Det er Flyer som er den store lanseringen fra HTC.

Men Taiwanselskapet benyttet selvfølgelig også sjansen til å lansere nye telefoner.

Det dreier seg om oppgraderinger av tidligere suksesser og nye varianter som er skreddersydd for sosiale nett.

Se bilder og les litt om de andre telefonene til høyre i denne saken.

TEST: HTC Desire<br/> Billigsekser

Les mer om: