MOBIL

Her er HTCs Android 4.0-planer

HTC har annonsert når Android-mobilene deres får Ice Cream Sandwich.

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. feb. 2012 - 19:02

OPPDATERT 14.03.2012: HTC har publisert er mer utfyllende list over hvilke telefoner som får Android 4.0. Listen ser du her.

At HTC har planer om å oppgradere modeller som Sensation og Desire S til Android 4.0 Ice Cream Sandwich er en kjent sak. Nå har de lettet på sløret og presentert detaljer.

Via sin Facebook-side forteller de at de følgende telefonene skal oppgraderes innen utgangen av mars:

Videre kommer oppgraderingen til Rezound, Evo 3D, Incredible S, Desire S, Desire HD og en del modeller for det amerikanske markedet. For disse modellene har ikke HTC vært mer spesifikke enn at disse oppgraderes senere i år.

Nye funksjoner

Ice Cream Sandwich gir telefonene en rekke nye funksjoner, som ny hovedmeny, nye kontekstmenyer, en ny programveksler, mulighet for mapper på startskjermen og mye annet.

LES MER: Slik er Android 4.0

HTC vil også legge en variant av sitt eget Sense-menysystem på toppen av Android. Vi snakker da trolig om Sense 4.0, men detaljer om dette er foreløpig ikke annonsert. HTC melder at de skal komme med flere detaljer rundt oppdateringene i de kommende uke. Vi tipper vi får vite mer under Mobile World Congress i slutten av februar.

Vil du vite mer om Android 4.0? Les test av Android 4.0-mobilen Samsung Galaxy Nexus.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.