Her er folkets mobilfavoritter

ÅRETS MUSIKKMOBIL: Sony Ericsson W850i - Prisen for årets musikkmobil går til telefonen som utmerker seg på lydkvalitet, brukervennlighet og pris. I tillegg har vi vurdert mobilens totale inntrykk og funksjoner, og lagt vekt på konvergensen mellom musikkspiller og telefon, står det i kriteriene fra juryen/Mobilen.no. (Bilde: Trond Heggelund)
FOLKEAVTSTEMNING: Fagredaktør Espen Irwing Swang i Mobilen.no foran grafen som viser hvor mange som stemte på årets mobil. (Bilde: Trond Heggelund)
ÅRETS MOBILTELEFON: Sony Ericsson K800i Årets Mobil ble stemt frem av en folkejury. Mer enn 10 000 stemmer kom inn til avstemningen over hvilken mobil som er folkets favoritt. (Bilde: Trond Heggelund)
ÅRETS DESIGNMOBIL: Samsung X820 - Design spiller en vesentlig rolle når vi skal velge mobiltelefon. Mindre størrelse kombinert med økt funksjonalitet stiller store krav til designerne. Årets designmobil er en kåring av den mobiltelefonen som best kombinerer form og funksjonalitet med vårt behov for å smykke oss med mobiltelefonen, står det i kriteriene fra juryen/Mobilen.no. (Bilde: Trond Heggelund)
ÅRETS KAMERAMOBIL: Sony Ericsson K800i - Kameramobilene er i ferd med å utvikle seg til en reell trussel mot de tradisjonelle digitalkameraene, og brukes i dag til langt mer enn bare å sende MMS-bilder. Med direkte tilgang til Internett kan mobilkameraene by på funksjoner som e-post og blogging. Årets mobilkamera er en kåring av den mobiltelefonen som på best måte kan dekke ditt behov for et enkelt og raskt tilgjengelig digitalkamera, står det i kriteriene fra juryen/Mobilen.no. (Bilde: Trond Heggelund)
ÅRETS NYKOMMER: Nordisk mobiltelefoni - ICE - Prisen går til et selskap som har etablert seg innen mobilbransjen i løpet av det siste året. Selskapet har posisjonert seg godt, og revolusjonert bransjen ved sitt inntok i markedet, står det i kriteriene fra juryen/Mobilen.no. (Bilde: Trond Heggelund)
ÅRETS OPERATØRTJENESTE: NetCom - Trådløs familie - Prisen årets operatørtjeneste går til det produktet, det abonnementet, den tjenesten eller den mobilløsningen som har utmerket seg best i løpet av det siste året, står det i kriteriene fra juryen/Mobilen.no. (Bilde: Trond Heggelund)
ÅRETS NYSKAPNING: Mobyson - Push e-mail - Prisen årets nyskapning går til et produkt, en tjeneste eller et konsept som viser innovasjon og fremsyn, og som derigjennom tilfører mobilbransjen noe nytt, står det i kriteriene fra juryen/Mobilen.no. (Bilde: Trond Heggelund)
ÅRETS FORHANDLER: Mobildata, Halden, Butikksjef: Finn Galaas - Prisen går til en forhandler som kan vise til kunnskapsrike medarbeidere, god kundebehandling, et bredt produktspekter og genuin interesse for å utvikle sin forretning til å bli noe mer enn bare et utsalgssted, står det i kriteriene fra juryen/Mobilen.no. (Bilde: Trond Heggelund)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå