Her er den nye Peab-sjefen

Kjetil Runningen.
Kjetil Runningen. Foto: Peab
12. des. 2018 - 10:03

Kjetil Runningen tar over som administrerende direktør i Peab AS fra 1. januar. Det opplyser selskapet selv i en pressemelding. 

Det skjer i forbindelse med at John Ivar Mejlænder-Larsen fra nyttår går over i stilling som markeds- og strategidirektør i morselskapet Peab Bygg Norge AS.

− Jeg er veldig glad for at Kjetil har takket ja til å lede Peabs byggvirksomhet på Østlandet. For oss var han et helt naturlig førstevalg til stillingen. Som leder er han opptatt av å levere gode resultater, både i form av kvalitetsprosjekter med egne håndverkere, gode kunderelasjoner, sunn økonomi og å tilrettelegge for medarbeidernes utviklingsmuligheter, sier Arild Østgård, administrerende direktør i Peab Bygg Norge AS i meldingen. 

Kjetil Runningen har jobbet i selskapet siden 2004, og har i en årrekke levert solide resultater som sjef for Peabs byggvirksomhet i Telemark. Det seneste året har han vært viseadministrerende direktør i Peab AS. Som leder er han svært fokusert på menneskene i bedriften.

– Peab-konsernet har et mål om å være den beste arbeidsplassen i bransjen. Det betyr at må vi satse stort på medarbeiderne våre. Utvikling og engasjement er nøkkelordene. De må forstå at de er det viktigste vi har, og at vi satser på deres utvikling. I retur får vi engasjerte medarbeidere, som vokser med Peab, sier han.

LES OGSÅ: Johan Hansson (46) tar over sjefsstolen i Peab Anlegg

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.