MOBIL

Her er den nye iPhone-pluggen

Apple iPhone 5 skal få ny tilkoblingsplugg. Her er det første bildet av pluggen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
23. aug. 2012 - 18:00

Etter den siste tids rykter og lekkasjer vil ingenting overraske oss mindre enn om Apple lanserer ny iPhone om to uker. 

Siste deltaker i ryktefesten er et bilde av det som skal være den nye tilkoblingspluggen til iPhone. Apples iOS-produkter har alltid hatt samme bunnplugg, men den skal etter alle solemerker byttes ut med en mindre variant. 

LES OGSÅ: - iPhone 5 kommer 12. september 

Bildet i toppen av artikkelen viser det som skal være en iPhone-plugg av den nye typen. Som du ser er den blitt betraktelig mindre, omtrent som en Micro-USB-plugg. Men det er altså ikke noen vanlig USB-plugg.

Passer begge veier

Den nye pluggen skal ha åtte koblingspunkter på hver side, og det skal ikke spille noen rolle hvlken vei du setter den inn. Dette åpner selvsagt for at Apple kan bruke mindre plass på bunnpluggen.

Samtidig betyr det at ditt gamle iPhone-utstyr, som iPhone-høyttalere og billadere, ikke vil fungere med den nye iPhone-modellen. Men vi ville blitt svært overrasket dersom Apple ikke har planer om å tilby en eller annen form for overgang.

Den avbildede kabelen sies å være laget av en tredjepart. Vi kan selvsagt heller ikke gå god for at informasjonen er sannferdig. Men det er lite som tyder på at det kan være falsk info. Bildet stammer fra nettstedet SlashGear.com.

LES OGSÅ: Slik blir iPhone 5

Kilde: Slashgear.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.