MOBIL

Her er de viktigste CES-nyhetene

CES2011: Mobilen som blir en PC, mobilskjerm med 3D, klokke med Bluetooth 4.0, lynraskt 32 GB micro-SD-minnekort og mye annet spennende fra CES.

Marius ValleMarius ValleJournalist
6. jan. 2011 - 12:35

Motorola lanserer mobil som blir PC

Motorola Atrix er en Android-mobil som også er motoren til en ny bærbar PC. Denne PC-en er i bunn og grunn bare en skjerm og et tastatur du kobler telefonen til, så kan du bruke det som en vanlig surfe-PC. Det er vanvittig stilig, og du kan se en video av moroa hos Fortune.

Les mer hos Fortune.com »

Microsoft hyper Xbox Live på Windows Phone 7

Under sin CES-presentasjon hadde Microsoft fokus på spill til Windows Phone 7. Nå kommer alt fra Tetris til Need for Speed til Microsoft-telefonen.

I tillegg skrøt Microsoft av app-butikken sin, som nå har 5500 apps, får 100 nye apps i døgnet, har 22 000 utviklere, og fornøyde brukere.

Les mer hos Mobilecrunch.com »

iPhone-holder som gir deg bedre GPS

Pioneer har lansert en iPhone-holder til bilen som har integrert GPS. Dette skal gi deg bedre GPS-mottak, men er også en håndfriløsning med innebygget høyttaler og mikrofon.

Les mer hos Engadget.com »

LG lager mobilskjerm med 3D

Med mobil mener vi bærbar. Foreløpig er det bare snakk om en mobil-TV, men det som er så interessant er at du ikke trenger å bruke 3D-briller. Skjermen LG viste frem har 800 x 480 piksler oppløsning. Det som kanskje er mer interessant er at LG også viser frem en prototype av en mobil med 3D-skjerm. Det er lov å håpe på at dette kommer i produksjon innen rimelig tid.

Les mer hos Engadget.com »

Casio-klokke med strømsnill Bluetooth

Klokker tilkoblet mobiltelefoner er ikke noe nytt, men de har alle hatt det samme problemet: Bluetooth suger altfor mye strøm til at det blir praktisk. Nå kommer imidlertid Casio med en klokke som bruker Bluetooth Low Energy, som er laget for å bruke minimalt med strøm. Batteriet skal vare i to år. Klokken kan fjernkontrollere mobilen din. Men bare dersom den har Bluetooth 4.0. Og det er det ingen telefoner som har. Men når vi nærmer oss slutten av 2011 regner Casio med å sette denne i produksjon.

Les mer hos Gizmodo.com »

Samsung fjerner 3G fra Galaxy Tab

Samsung lanserer en Galaxy Tab uten 3G. Denne skal komme i salg i løpet av første kvartal. Dette kan gjøre den noe billigere, og interessant for alle som ikke føler behov for å kunne ringe og sende SMS med tableten. I pressemeldingen skriver Samsung at Galaxy Tab sans 3G skal slippes i USA. Altså er det ingen garantier for at den lanseres i Europa.

Les mer hos Androidcentral.com »

Superraskt Micro-SD-kort på 32 GB

Lexar annonserer et 32 GB Micro-SD-minnekort med hastighetsklassifikasjonen Class 10. Det betyr at du kan lese data med inntil 20 MB i sekundet, og skrive med inntil 10 MB i sekundet. Prisen på nyvinningen er 150 dollar, eller i underkant av 900 kroner, i USA.

Les mer hos BGR.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.