MOBIL

Her er de nyeste testene

Vi har testet de nyeste mobiltelefonene på markedet. Her finner du de siste.

Marius ValleMarius ValleJournalist
22. feb. 2010 - 14:45

Den siste uken har vi vært i Barcelona og sett på alt det nye som kommer. Og selv om det kommer mye spennende i tiden fremover er det allerede mange interesante modeller i salg. Og vi har testet dem.

Her er de siste testene på Mobili.no:

Nokia X6

Nokias første mobil med kapasativ trykkskjerm. Det vil si at du ikke trykker skjermen inn, men bare trenger å berøre den lett. Denne telefonen er god på underholdning, da den har skarp skjerm, 16 GB innebygget minne, utgang for vanlige hodesett og tilgang til musikkbutikk. Nokia X6 har også helt gratis GPS-navigasjon.

Les hele testen av Nokia X6 her »

Blackberry Bold 9700

En skikkelig jobbmobil må være et kontor i lomma, ha god lyd og lang batterilevetid. Blackberry Bold 9700 lever virkelig opp til dette, med en av de beste mobile epostløsningene som finnes. Denne telefonen har en skarp skjerm, mange tilpasningsmuligheter og en vanvittig lang batterilevetid.

Les hele testen av Blackberry Bold 9700 her »

Nokia X3

X3 er lillebroren til X6. Den har fokus på musikk, med egne musikktaster, støtte for store minnekort og utgang for vanlige hodesett. Det skader ikke at den også er en god telefon. I motsetning til storebror har den ikke trykkskjerm. Fri for mangler er den heller ikke, men for målgruppen er dette en god mobil.

Vurderer du X3 bør du lese hele testen »

Nokia 5230

En skikkelig smarttelefon med trykkskjerm til 1500 kroner. Nokia 5230 er telefonen for deg som vil ha full pakke men ikke vil betale det hvite ut av øyet. Det er klart at du må ofre noe for denne prisen. Kameraet er ikke spesielt bra og telefonen har ikke Wi-fi. Men alt i alt er dette et meget godt kjøp.

Les testen av Nokia 5230 her »

Samsung Omnia Pro B7610

Omnia er en serie toppmodeller fra Samsung, og den nyeste profftelefonen B7610 er toppmodellen for deg som skal ha en jobbtelefon med fulltastatur.

Denne er utstyrt med Windows Mobile 6.5, har trykkskjerm og er i bunn og grunn en proff utgave av Samsung Omnia II. Dermed er den like god på underholdning som på jobb.

Les hele testen av Omnia Pro B7610 »

Du finner flere tester i testdatabasen vår »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.