VEIDEKKE

Her er de nye linjelederne i Veidekke Infrastructure

Den 1. mai ble Veidekkes anleggs- og industrivirksomheter i Norge samordnet i den nye enheten Veidekke Infrastruktur under ledelse av konserndirektør Øivind Larsen (hovedbildet). De fem linjelederne som fra 1. juni skal lede sine forretningsområder er nå klare.

Den nye organisasjonsenheten i Veidekke skal ledes av konserndirektør Øivind Larsen.
Den nye organisasjonsenheten i Veidekke skal ledes av konserndirektør Øivind Larsen. Foto: Veidekke
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
12. mai 2020 - 11:11

– Veidekke Infrastruktur skal mer effektivt og koordinert kunne betjene kunder i det norske anleggsmarkedet, og den nye organisasjon reflekterer det. Jeg er svært fornøyd med å ha fått på plass så dyktige og erfarne ledere for alle fem forretningsområder i Infrastruktur, sier konserndirektør Øivind Larsen i en pressemelding.

De fem lederne for respektive forretningsområder:

Anlegg: Neal A. Nordahl
Asfalt: Martin T. Holmqvist
Drift og vedlikehold: Kjell Otto Bragstad
Pukk og grus: Kari H. Berntsen
Spesialenheter: Martin Gadd

– Dette er meget dyktige ledere med solid erfaring og gode resultater å vise til, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med et samlet Veidekke Infrastruktur for å skape større verdier for våre kunder og eiere, avslutter Øivind Larsen.

 
 

Neal A. Nordahl (50) er i dag prosjektleder for Veidekkes storprosjekt E6 Arnkvern-Moelv, og vil fortsette der frem til ferdigstillelse ved slutten av året. Neal er utdannet sivilingeniør (bygg og anlegg) med tilleggsutdannelse innen teknologi­ledelse. Han har jobbet i Veidekke siden 1996 som anleggsleder, prosjektleder, avdelingsleder og distriktsleder, og har omfattende erfaring fra en rekke store prosjekter for offentlige og private kunder.

 

Martin T. Holmqvist
Martin T. Holmqvist

Martin T. Holmqvist (34) kommer fra stillingen som direktør i Drift og vedlikehold. Martin er utdannet sivilingeniør (bygg og anlegg), og jobbet i Peab Asfalt parallelt med studiene. Han startet som trainee i Veidekke i 2009 på sentrallaboratoriet (asfalt) på Ås, før han ble anleggs­leder i Drift og vedlikehold i 2010 og senere assisterende distriktsleder. Martin begynte i NCC Roads i 2014, men vendte tilbake til Veidekke i 2015 som distriktsleder/prosjektsjef før han fikk lederansvaret for Drift og vedlikehold i 2018.

 

 
 

Kjell Otto Bragstad (35) er utdannet ingeniør (bygg og miljø) med toårig økonomisk/ administrativ utdannelse i tillegg. Han jobbet i Veidekke ved siden av studiene, og begynte i 2008 som anleggsleder for asfaltkjernedammer. I 2009 begynte han med HMS/KS og kalkulasjon i Drift og vedlikehold, senere anleggsleder, assisterende distriktsleder, distriktsleder og prosjektsjef. Kjell Otto har siden mars vikariert for Martin Holmqvist som leder for Drift og vedlikehold.

 

Kari Helland Berntsen
Kari Helland Berntsen

Kari Helland Berntsen (41) fortsetter som leder for Pukk- og grusvirksomheten, som også inkluderer Deponi. Hun er utdannet siviløkonom, og har gått gradene via finanskonsulent i Veidekke ASA før hun ble controller og økonomisjef i Pukk og grus. Her har hun også bidratt på flere andre områder med oppgaver innenfor innkjøp, regnskap og økonomistyring før hun tok over som direktør og leder i 2013. 

 

Martin Gadd (43) fortsetter som leder av Spesialenheter. Dette inkluderer Kynningsrud Fundamentering AS, Tore Løkke AS, Veidekke Bane, Interform og Sikringsteknikk. Martin er utdannet sivilingeniør (maskintek­nikk og teknologiledelse). Han jobbet i ulike lederroller i flere bransjer og som konsulent, før han i 2012 kom til Veidekke Sverige som ansvarlig for strategi og virksomhetsutvikling. Martin har de siste årene jobbet med forretnings­utvikling for Veidekkes konsernledelse til han ble leder for Spesialenheter i Anlegg i januar 2020.

Lars Johan Andresen, CEO Siemens Mobility. På Camp Nyland, Bane Nor. Presenterer robot og samarbeid med Railway Robotics.
Les også

Fulgte drømmen: : – Hadde kanskje litt vel høye ambisjoner

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.